F1 - STROLLÉK "MEGROHAMOZZÁK" A WILLIAMST?

17-stroll-und-sohn.jpg

A kanadai milliárdos Stroll-családot tavaly a Lotus, a Sauber és a Marussia megvásárlásával kapcsolatban került szóba, most a Williamsszel emlegetik egy lapon.

Lawrence Stroll újra F1-es csapatot vásárolna. A tavalyi évben több istállóval is szóba hozták a kanadai üzletember nevét, idén pedig újra előkerült, méghozzá a Williamsszel kapcsolatban.

Azonban nem csak saját érdekeit nézi, hanem fia jövőére is gondol, hogy akár 2017-től leigazolja a csapat. Jelenleg fia, Lance Stroll a Ferrari junior programjának a tagjaként az F3 mezőnyét erősíti.

Sőt Stroll nem éri be csak egy istállóval, hanem komoly érdeklődést mutat a Forma-1 kereskedelmi jogainak megvásárlása iránt is.

Fotó: svájci Blick

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr607614640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása