F1 - BOULLIER SZERINT MÉG VÁRNI KELL A "B"-CSAPATRA

jenson_button_f1_grand_prix_great_britain_j-rn-8zb5wol.jpg

Eric Boullier szerint még nem indít a McLaren "B"-csapatot, mivel a wokingi istálló idei slamasztikáját elnézve túl korai lenne egy másik csapatot is ellátni motorokkal.

Eric Boullier szerint 2016-tól is csak kizárólag a McLarennek fog erőforrásokat szállítani a Honda. A japánok Forma-1-es visszatérését követően opció volt az is, hogy a második évükben a wokingiakon kívül másoknak is szállítsanak motorokat, de ez jelenlegi teljesítményüket nézve elég esélytelen, így a "B"-csapatra még biztosan várni kell.

A korábbi Lotus-csapatfőnök úgy gondolja, hogy ha több csapatnak kellene motorokat szállítania a Hondának az több koncentrációt is igényelne, ami hosszú távon biztosan a McLaren rovására menne.

Fotó: Zimbio.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr137614620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása