F1 - HIVATALOS RICCIARDO, KVYAT, ALONSO ÉS BUTTON BÜNTETÉSE

jenson_button_f1_grand_prix_austria_practice_42ac9tedfyll.jpg

Mostanra már tisztázódott a Red Bull és a McLaren pilótáira kirótt büntetések mértéke.

Korábban már beszámolhattunk a címünkben megnevezett négy pilóta szankcionálásáról. Ricciardo, Kvyat, Alonso és Button autójában egyaránt motorkomponens(eke)t kellett cserélni. Most nézzük sorra a négy versenyzőt.

Daniel Ricciardo (Red Bull): Az ötödik ICE (belső égésű motor) beszerelése miatt tízhelyes rajtbüntetést kapott.

Daniil Kvyat (Red Bull): Az ötödik ICE (belső égésű motor) beszerelése miatt tízhelyes rajtbüntetést kapott.

Fernando Alonso (McLaren): Több motorkomponens (motor, turbó, MGU-H) cseréjét követően 20 rajthelyes büntetésben részesült. A McLaren idei formáját ismerve nem a spanyol nem fogja tudni mind a húsz helyet letölteni, így a futamon időbüntetés is vár rá.

Jenson Button: A McLaren és a Honda szakemberei hosszas tanakodást követően megegyeztek abban, hogy minden motorkomponenst ki fognak cserélni a 25 rajthelyes hátrasorolás ellenére is, így Buttonnak áthajtásos büntetéssel kell számolnia.

Amúgy meg kell jegyezni, hogy Button 25 helyes rajtbüntetése jócskán arról árulkodik, hogy a Forma-1 jelenlegi szabályai abszurdak és nevetségesek, erről mindenki így vélekedik.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr267558884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása