F1 - A RED BULL BEVÁLLALHATJA A MOTORBÜNTETÉST AUSZTRIÁBAN

f1-canadian-gp-2015-daniil-kvyat-red-bull-racing-rb11.jpg

Az energiaitalos márka hazai futamára készül, ám szerencsétlenségükre épp itt kényszerülhetnek majd a rajtrács végéről indulni. A Sky Sports szerint mindkét autóban motort cserélhetnek.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke már korábban elhintette, hogy sajnos pont úgy jöhet ki a lépés, hogy a hazai futamukon kell elszenvedniük a 10 helyes rajtbüntetést, melyet azután kapnak meg, miután beszerelték az idei ötödik hajtóegységüket is, hiszen a 2015-ös szabályok szerint büntetés nélkül egy szezonban mindössze négy erőforrást lehet felhasználni. Az angol lap értesülései szerint a csapat már meghozta a döntést, és feltehetőleg mindkét versenyzőjük, azaz Daniel Ricciardo és Daniil Kvyat autójába is beépítik az ötödik egységet. 

Ha valóban így lesz, akkor nagy esély van rá, hogy a két Red Bull a mezőny legvégéről indul majd, ugyanis a pálya egyébként sem kedvezne nekik a sok egyenes miatt, sőt, a pilóták a kör 80%-át padlógázon teljesítik, így az eddig is megbízhatatlan és lassú Renault-motorok sem lesznek előnyükre. Még nagyobb szégyen lenne a bikások számára, ha hazai futamukat nem csak az utolsó sorból, de még egy áthajtásos- vagy időbüntetéssel is kezdenék. Erre akkor kerülne sor, ha nem sikerülne a pilótáknak "letölteni" a 10 helyes rajtbüntetést, mert annyira hátra kvalifikáltak alapból is.

Fotó: Motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr17554988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása