WTCC - MULLER MEGVERTE LOPEZT AZ IDŐMÉRŐN MOSZKVÁBAN, REMEKELT A LADA! MICHELISZ 8. LETT!

10370449_10153014192297057_2431213749799039326_n.jpg

Yvan Muller egy nagyon fontos csatát nyert meg csapattársával, José Mária Lopezzel szemben, miután a francia megszerezte a pole pozíciót az oroszországi selejtezően. A Lada remek eredményekkel zárta az időmérőt, míg Michelisz Norbert a 8. helyen zárt.

A 12:30-kor kezdődő moszkvai kvalifikáció első szakasza nem várt bravúrokkal és csalódásokkal rukkolt elő. A legmeglepőbb teljesítményt a Lada nyújtotta, mivel nem csak a 4. helyen záró Rob Huff, hanem Nicky Catsburg és Jaap van Lagen is továbbjutott a Q2-be, miközben Coronel a Chevrolet Cruzezal és Bennani a Citroennel kiesett, ahogyan D'Aste, Demoustier, Rydell és Filippi is. Michelisz Norbi a hatodik helyen jutott tovább a második szakaszba.

A Q2-ben kiderült, hogy Michelisz inkább a második futamos pole-ra játszik, amiről éppen csak lecsúszott, így a második versenyt a harmadik rajtkockából várhatja, Monteiro és Catsburg mögött. A Q2 legmeglepőbb eseménye az volt, hogy Loeb a 11. helyen kiesett a Citroennel. A Q3-ban így csak Muller és Lopez Citroenje vehetett részt Huff, Valente és Tarquini mellett.

A harmadik szakaszban hiába futott remek kört Gabriele Tarquini, Yvan Muller megelőzte 1,5 tizeddel gyorsabb volt nála, erre mondjuk lehetett számítani, nem úgy, mint arra, hogy Lopez fél tizeddel kikap Mullertől, márpedig ez történt, így a francia idén másodszor indulhat a pole-ból!

Az időmérő edzés végeredménye:

1433593486326061.jpg

Fotó: Citroen Racing

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr207522242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása