WSR - ROWLAND A POLE-BÓL NYERT BELGIUMBAN!

cgvl6xkxeaapgcl.jpgOliver Rowland nyerte a második futamot Belgiumban. A dobogóra még Nyck De Vries és Dean Stoneman  állhatott fel.

A második futamon Oliver Rowland indulhatott a pole pozícióból. A Fortec versenyzőjének vezető pozícióját sikerült megtartannia a rajt után is, viszont a második helyről rajtoló Tio Ellinas visszacsúszott a negyedik helyre. Eközben pedig Tom Dillmann megjárta a boxutcát is, mivel defektet kapott. Az élen Rowland és De Vries üldözte egymást.

Az időmérő edzésen is autóját összetörő Roy Nissany kiesett a versenyből, nem sokkal ezután technikai probléma miatt Viser is feladta a versenyt, őket még az F1-ből is ismert Roberto Merhi követte.

A negyedik helyért hatalmas csata alakult ki a tegnapi győztes Vaxiviere és Ellinas között, a harc győztese Vaxiviere lett, aki már a harmadik helyért támadhatta Dean Stonemant.

Végül Rowland az időmérő után nyerte a futamot is, mögötte a második helyen De Vries végzett. A dobogó legalsó fokára Stoneman állhatott fel. Vaxiviere csak az 5. helyre tudta behozni az autóját, a TOP10-et Bonifacio zárta.

Legközelebb a WSR mezőnyével a Hungaroringen találkozhattunk június második hétvégéjén. Aki teheti, látogasson ki a Ringre, garantáltan felejthetetlen élmény lesz!

Fotó: Autosport

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr377507202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása