MOTOGP - DOVIZIOSO A PÉNTEKI NAP LEGJOBBJA

A MotoGP ezen a hétvégén Olaszországba látogat, Valentino Rossi és Ducati hazai pályája. A Ducati némi előnnyel kezdte a hétvégét, hiszen teszteltek is ezen a pályán és ezt az állítást Dovizioso eredménye egyelőre igazolja, de azért még nem véglegesek az erőviszonyok, mivel 13 pilóta van 1 másodpercen belül.

Ami azért a szoros időeredmények ellenére beszédes, hogy az első 4 helyen mind a két edzésen Dovizioso, Lorenzo, Iannone és Marcquez sorrendben végeztek, a 2. szabadedzés végén Marquez előrelépett a 2. helyre, de ez a 4 pilóta végig az élen volt. Persze Valentino Rossit sosem szabad leírni, ahogy Dani Pedrosa sem valószínű, hogy teljes erőbedobással dolgozott, mivel csak a 11. és a 13. helyet szerezte meg, igaz, még ő is 1 másodpercen belül volt az elsőhöz képest.

Az időjárás szinte tökéletes volt, száraz, napos idő, úgyhogy a csapatoknak nem lehet okuk panaszra az időjárás miatt. Az Aprilia új fejlesztést hozott, először vetették be a gyors váltót, de Melandrinak ez sem volt elég az utolsó helyről elmozdulni, még az utolsó előttitől is le van maradva. A Suzuki is gyengélkedik ezen a pályán, hiszen az ő motorjuk az egyenesben lassú, így itt Mugelloban, ahol a leghosszabb egyenes van az egész naptárban elég nehéz dolguk lesz.

Horváth Ádám (ClassF1)

 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr267502956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása