FORMULA E - JUSTIN WILSON A MOSCOW ePRIX-N DEBÜTÁL AZ ANDRETTINÉL!

au1317182.jpg

Egy újabb ex-Forma-1-es pilóta fogja megvetni a lábát az újonnan induló elektromos szériában, a Formula E-ben. Justin Wilson az Andrettinél fogja megejteni debütálását, Scott Speed helyén.

Újabb ex-Forma-1-es pilóta fog versenyezni a Formula E-ben. Az Andretti Motorsport legújabb igazolása nem más, mint Justin Wilson, aki rövid, a 2003-as esztendő erejéig tartó Forma-1-es karrierje során olyan csapatoknál fordult meg, mint a Minardi vagy a Jaguar csapata. Ezen kívül még az IndyCarból is ismerős lehet a neve. A brit pilóta Scott Speed helyét veszi át.

Mind a csapatfőnök, mind Wilson elmondták; mindketten nagyon boldogak, hogy sikerült megállapodniuk. A brit pilóta június 6-án a Moscow ePrix-n áll majd először rajthoz.

Fotó: Crash.net
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr897496812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása