F1 - ADÓCSALÁS MIATT BÖRTÖNBE KERÜLHET FLAVIO BRIATORE!

f1-italian-gp-2014-flavio-briatore-ita.jpg

Óriási adócsalásai slamasztikában van Flavio Briatore! Az egykori Forma-1-es csapatfőnök négy év börtönbüntetést is kaphat.

A Renault gyári csapatának ex-csapatfőnöke, Flavio Briatore akár négy évre is a rácsok mögé kerülhet. Briatore luxushajóját még 2010-ben foglalta le a hatóság, mivel az nem megfelelő módon volt regisztrálva, így az adót sem megfelelően fizette. Körülbelül 3.6 millió euróval tartozik az olasz államnak. Briatore elmondta, ha kell ő szó nélkül kifizette volna az összeget, ezzel elkerülve a bírósági tárgyalásokat.

Fotó: Motorsport.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr87457234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása