GP2 - VANDOORNE MINDENT VITT PÉNTEKEN

_g7c0800.jpg

Az ART Grand Prix belga pilótája, Stoffel Vandoorne nem talált legyőzőre sem a szabadedzésen, sem az időmérő edzés alkalmával.

A GP2 mezőnye három hét szünet után második versenyhétvégéjére készül Barcelonában. Az első szabadedzésen a világbajnoki tabella éllovasa, Stoffel Vandoorne nyerte meg, mögötte a Russian Time versenyzője, Mitch Evans végzett, a harmadik pozícióban Alexander Rossi zárt.

Az időmérő edzés 15:50-kor vette kezdettét Spanyolországban, ahol megint verhetetlennek bizonyult a McLaren pártfogoltja, Vandoorne, amivel a belga egy új rekordot is felállított, zsinórban hatodik alkalommal sikerült megszereznie a pole pozíciót a barcelonai aszfaltcsíkon. Meglepetésre az ART csapat másik versenyzője, Nobuharu Matsushita csak a 14. helyről várhatja majd a holnapi rajtot. A második - harmadik helyen a két DAMS-pilóta, Alex Lynn és Pierre Gasly végzett. A TOP10-et Julian Leal zárta Mitch Evans, Alexander Rossi, Daniel De Jong, Raffaele Marciello, Rio Haryanto és Nick Yelloly mögött. Az első futam szombaton 15:40-kor veszi majd kezdetét Barcelonában.

Fotó: GP2Series.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr477443708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása