WTCC - LOPEZ A MÁSODIK EDZÉST IS AZ ELSŐ HELYEN ZÁRTA! MICHELISZ ÚJRA ÖTÖDIK!
WTCC 2015 Magyar Nagydíj, 2. szabadedzés

cd_jroswoaa0enm.jpg

A Citroen argentin világbajnoki címvédője a második szabadedzésen sem ismert kegyelmet, José Mária Lopez magabiztosan zárt az első helyen. A második helyen Gabriele Tarquini végzett a gyári Hondával, megelőzve portugál csapattársát, Tiago Monteirót. Michelisz Norbert a zengős Hondával az ötödik legjobb időt autózta.

Délben megkezdődött a második szabadedzés is, továbbra sem volt kegyes az időjárás a mezőnyhöz, ugyanúgy szutykos és esős volt. Ez meg is tréfálta a pilótákat, mivel volt bőven csúszkálás.

Az első pozíciót José Mária Lopez kaparintotta meg a Citroennel ismételten, megelőzve a gyári Hondákat, Yvan Mullert, és az ötödik helyen záró Michelisz Norbertet, akinek leginkább a középső szektorral gyűlt meg a baja. A hatodik helyen hatalmas meglepetésre Rob Huff zárt a Lada Vestával úgy, hogy az első edzésnek a nagy részéről lemaradt. A hetedik - nyolcadik helyen zárt Ma Qing Hua és Sebastien Loeb a maradék két gyári Citroennel. Az első tízet két Chevrolet-pilóta, Tom Coronel és Stefano D'Aste zárta.

A kvalifikációt 14:30-kor veszi kezdetét, melyről ÉLŐBEN fogunk tudósítani szövegesen, itt, a Braking News F1-en.

A második szabadedzés végeredménye:

11178229_636374043129459_1261967064598342147_n.png

Fotó: Touring Car Times

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkold a Facebook-oldalunkat a képre kattintva!
facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr727421584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása