WTCC - SZERZŐDÉSSZEGÉSSEL VÁDOLJÁK BORKOVICOT

A Proteam Racing úgy véli, hogy amennyiben szerb pilótájuk, Dusan Borkovic nem ül be a Hondába a Hungaroringen, akkor ezzel a 207 centiméteres versenyző felrúgja közös szerződésüket.

Dusan Borkovicnak mostanában nincs egyszerű dolga, korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy Borkovic többet nem versenyez a Proteammel több okból kifolyólag is.

Most az ügy újabb fordulatokat vett. Pénteken arról értesültünk, hogy a szerb versenyző mégis versenyezni fog a Hungaroringen, igaz, az ETCC mezőnyében. Most volt / jelenlegi csapatának ügyvédje közleményben tudatta, hogy Borkovicnak kötelező részt venni a versenyen a WTCC mezőnyében, máskülönben mindez szerződésszegésnek bizonyul, melynek következményei lehetnek.

Fotó: Motorsport.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr777399972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása