FINNORSZÁGBAN ÚJ PÁLYA ÉPÜL

2017-re épül meg Finnországban a Kymi Ring, amely a MotoGP-ben a tervek szerint azonnal debütálni fog, de a létesítmény alkalmas lesz arra is, hogy a Forma-1 mezőnye száguldjon rajta.

Épül Finnország legújabb pályája a Kymi Ring, a  pálya Kausula mellett lesz található. Clive Bowen tervezte meg a 15 kanyarból álló, 4.8 kilométer hosszú versenypályát. Várhatóan az új versenyhelyszín majd 2017-ben, a MotoGP-ben mutatkozhat be.  Egyelőre Forma-1-es versenyt nem fognak itt rendezni, habár Bernie Ecclestone figyelmét fel keltette az új beruházás. A szervezők jelenleg a legnagyobb hangsúlyt a MotoGP-re fektetik, a későbbiekben pedig Superbike-, DTM-, GP2-, GP3-futamoknak is szívesen otthont adnának, de az sem kizárt, hogy egykor a Forma-1 mezőnye is el látogasson ide.

Fotó: Motorsport Csatorna

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr177392870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása