WTCC - LOPEZNEK NEM VOLT LEGYŐZŐJE A MÁSODIK EDZÉSEN SEM, AMI HUFF FALPUSZIJÁVAL ZÁRULT!
WTCC 2015 Marokkói Nagydíj, 2. szabadedzés

Közvetlen hivatkozás a képhez

José Mária Lopeznek a nulladik és az első után, a második szabadedzésen sem volt kihívója, az argentin meg tudta őrizni a vezetést. A második tréning másfél perccel korábban ért véget a tervezettnél, miután Rob Huff a Ladával lekoccolta a gumifalat, és a bokszba visszamenve elhagyta a motorháztetőjét. Michelisz Norbert a Zengő Motorsport Honda Civicjével ezúttal a TOP10-en kívülre szorult, csak a 12. leggyorsabb időt tudta autózni.

Közép-európai idő szerint 11:15-kor vette kezdetét a második, 30 perces tréning a marrakechi pályán, amely továbbra is poros volt, ennek következtében jócskán szemtanúi lehettünk hasonlóan meleg momentumoknak, mint amilyeneket láthattunk az első gyakorláson is. A csúszkálások, és az elfékezgetéseket követően, a csúszós, piszkos pálya már áldozatot is követelt Rob Huff személyében, aki másfél perccel a kockás zászló előtt nekicsúszott a Ladával az egyik gumifalnak, és amikor a brit igyekezett vissza a pitbe, akkor leszállt az autójáról a motorháztető, amely az aszfaltcsík közepére esett, emiatt kellett megszakítani, és véglegesen leinteni az edzést.

A második edzésen a legjobb köridő José Mária Lopez nevéhez fűződik, a Citroen argentin címvédője továbbra sem talált legyőzőre a szűk falak között. A második helyen Sebastien Loeb zárt, megelőzve Yvan Mullert, ami azt jelenti, hogy a képzeletbeli pódiumot ismét Citroen C-Elyseék töltötték fel, sőt ezúttal a negyedik helyen is a francia gyártó autója zárt Ma Qing Hua révén. Ezúttal a legjobb hondás az ötödik helyen zárt, nagy meglepetésre Tiago Monteiro személyében. A hazai atmoszférában versenyző Mehdi Bennani a Sebastien Loeb Racing Citroenjével ezúttal csak a hatodik legjobb időt tudta kipréselni az autójából. A legjobb Chevrolet-pilóta ismételten Tom Chilton lett, ismét a hetedik helyen zárva, az angolt csapat- és márkatársa, a holland Tom Coronel követte, aki ezúttal nyolcadik lett. Kilencedik lett a másik gyári Honda Civiccel az olasz Gabriele Tarquini, és az első tíz sorrendjét Hugo Valente zárta a Campos Racing által futtatott Chevrolet Cruzezal. A Zengő Motorsport magyar pilótája, Michelisz Norbert ezúttal csak tizenkettedik lett. Az időmérő edzés 13:30-kor kezdődik, élőben az Eurosport 2-n!

A második szabadedzés végeredménye:

Közvetlen hivatkozás a képhez

Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr287378012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása