WTCC - RYDELL KIHAGYJA A MAROKKÓI HÉTVÉGÉT!

A Honda Racing Team Sweden csütörtök esti közleménye rossz hírnek volt hozója, miszerint pilótájuk, a svéd Rickard Rydell magas láz miatt kihagyja a marokkói nagydíjhétvégét.

Eredetileg 19 név szerepelt a WTCC marrakech-i előzetes nevezési listáján, ám a hétvégén csak 18 autót fogunk látni a pályán. A Honda Racing Sweden Team szomorú hírt közölt csütörtök esti közleményében, miszerint a svéd pilótájuk, Rickard Rydell kénytelen kihagyni a hétvégét betegség miatt. Rydell már az előző napokban sem volt jól, azonban csütörtökön nagyon magas lett láza, habár elszántan várta a marokkói futamokat a szűk, utcai pályán, saját döntése szerint inkább kihagyja azokat, mivel ebben az egészségügyi állapotban kockázatos lenne a versenyzés.

A svéd pilóta az esettel kapcsolatban elmondta, hogy roppant szomorú. Az előző napokban lázas volt, habár azt tudta kezelni, így az volt a terve, hogy a hétvégén ő is rajthoz áll. Azonban csütörtökön romlott az állapota, magasabb lett a láza. Rydellt nagyon zavarja a kialakult szituáció, de saját döntése végett kihagyja az e hétvégén aktuális marokkói megmérettetést, mivel ebben az állapotban veszélyes lenne autóba ülni. Azonban a svéd már konzultál az orvosokkal a mihamarabbi meggyógyulás érdekében, és két hét múlva már egészségesen üljön autóba a Hungaroringen.

A rossz hír ellenére a csapat és a személyzet marad a helyszínen, miután a VIP-vendégeket szeretnék kiszolgálni a WTCC idei versenynaptárának egyetlen afrikai kontinensen rendezett hétvégéjén. Rydell kényszerszabadsága miatt viszont csak négy Honda Civicet fogunk látni a pályán, a két gyári autót Gabriele Tarquinivel és Tiago Monteiróval, illetve a két privát gépet Michelisz Norbival és Dusan Borkoviccsal a volánnál.

Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517374940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása