WTCC - LOPEZÉ A NULLADIK SZABADEDZÉS MAROKKÓBAN!
WTCC 2015 Marokkói Nagydíj, teszt / 0. szabadedzés

Közvetlen hivatkozás a képhez

A Citroen Total WTCC argentin pilótája, a címvédő José Mária Lopez kezdett az élen Marrakechben. Michelisz Norbert a 10. helyen zárt elsőre.

Közép-európai idő szerint 13 órakor kezdődött meg a 30 perces teszt, amit nulladik szabadedzésnek is szokás hívni. 

A tréninget megelőzően kiderült, hogy nem kevesebb, mint hét pilóta kapott rajtbüntetést. Yvan Mullert még az argentin második futamot követően szankcionálták, miután ütközött Mehdi Bennanival. A Campos Racing franciája, pedig a négyszeres világbajnokéhoz hasonló szankcióban részesült James Thompson kilökéséért. A Craft-Bamboo újonc pilótája, Gregoire Demoustier alatt pedig elromlott a Chevrolet-motor a csapat tesztjén, míg Tom Chilton és Hugo Valente számára az RML fejlesztett motorját beszerelték, ők hárman a rajtrács végéről indulhatnak majd, akárcsak a Lada két pilótája, Huff és Thompson, akik ott voltak Termasban Kozlovskiyyal ellentétben, úgyszintén a motorok cseréje miatt.

Három Citroen zárt az élen a nulladik szabadedzésen Marokkóban, José Mária Lopezzel, Yvan Mullerrel, és az SLR privát kocsiját irányító, hazai pályán versenyző Mehdi Bennanival. A negyedik helyen zárt a Chevroletvel Hugo Valente, akit Ma Qing Hua követett a Citroen C-Elyseével. A kínai mögött Tiago Monteiro zárt a Hondával, és Sebastien Loeb a negyedik gyári Citroennel. A francia mögött, a 8-9. helyen Tom Coronel a ROAL Chevroletjével és Gabriele Tarquini zárt a másik gyári Honda Civiccel. Az első tízet Michelisz Norbert zárta a Zengő Motorsport autójával.

A versenyhétvége holnap folytatódik 9:15-től az első igazi szabadedzéssel.

A nulladik szabadedzés végeredménye:

Közvetlen hivatkozás a képhez

 

Fotó: FIA WTCC / Facebook

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr197376034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása