DTM - A MÁSODIK NAPON IS FOLYTATÓDOTT A BMW-URALOM
DTM 2015 Oschersleben-teszt, 2. nap

A DTM oschersleben-i tesztjének második napján is a BMW-k uralkodtak, az első pozícióban pedig az újonc Tom Blomqvist zárt.

A második tesztnapon is megmaradt a BMW-k előnye. A tegnapi napon Marco Wittman zárt az első helyen, ma pedig az újonc Tom Blomqvist. A második helyen Gary Paffett zárt a Mercedesszel, aki még a nap elején az élen állt. Az Audi tegnap borzalmasan kezdte a tesztnapot, de mára már formába jöttek és Mattias Ekströmmel a volán mögött a harmadik helyen végeztek. Viszont most is egy audis pilóta lett az utolsó, Mike Rockenfeller személyében. A délelőtt folyamán Pascal Wehrlein és Daniel Juncadella is műszaki problémákkal küzdött, így Juncadella csak tizenegyedik, míg Wehrlein az ötödik lett. A pilóták még csütörtökön és pénteken fognak az oschersleben-i pályán tartózkodni.

Fotó: DTM

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr957371704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása