FORMULA E - BÜNTETÉS BUEMINEK! A SVÁJCI ELBUKTA A POLE-T!

Megbüntették Sebastien Buemit a Long Beach ePrix kezdete előtt 45 perccel. A e.Dams svájcija így elvesztette az első rajtkockát.

Hiába volt mindenkinél gyorsabb a közép-európai idő szerint szombati kvalifikáción a e.Dams-Renault svájci autóversenyzője, Sebastian Buemi, ugyanis csak a 10. rajtkockából vághat neki az idei hatodik versenynek. Az egykori Forma-1-es pilótától a stewardok elvették a leggyorsabb körét, miután autója a megengedett 200 kW energiánál többet fogyasztott. A csapatnál még nem jöttek rá, hogy mi okozhatta azt, hogy az autó a felső határérték feletti mennyiséget emésztett fel az energiából. Ennek köszönhetően a pole pozíciót az Audi Sport Abt német versenyzőjének, Daniel Abtnak az ölébe hullott, így az ő vezetésével kezdődhet meg a száguldás Long Beach utcáin a közép-európai idő szerint 01:00-kor rajtoló futamon.

Fotó: Michelin USA / Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr137340246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása