FORMULA E - PIQUET ÉS DI GRASSI VOLT A LEGGYORSABB A KÉT SZABADEDZÉSEN
Formula E 2014-15 Long Beach ePrix, 1-2. szabadedzés

fe_2015_long_beach_piquet.jpg

A Formula E Long Beach ePrix két szabadedzését a China Racing brazil versenyzője, Nelson Piquet Jr. és az Audi Sport Abt brazil pilótája, Lucas Di Grassi nyerte.

A Formula E első szezonjának hatodik verseny helyszínére érkezett a mezőny. A néhai F1-es pálya átalakított nyomvonalán fognak versenyezni az elektromos autókkal a pilóták.

fe_2015_long_beach_piquet.jpg

Az első szabadedzés magyar idő szerint 17:15-kor vette kezdetét. Az első szabadedzést Nelson Piquet Jr. nyerte a China Racing színeiben, mögötte a brazil Bruno Senna végzett. A harmadik-negyedik pozícióban a két Andretti-autó zárt, Scott Speeddel és Jean-Éric Vergnenel a volánnál. Mögöttük Daniel Abt, Sebastian Buemi és Jerome D'Ambrosio végzett. A 10. helyen végül az Audi Abt Sport brazilja, Lucas Di Grassi végzett. Az edzés egy piros zászlóval ért véget, miután Daniel Abt összetörte az autóját.

Daniel Abt balesete: 

Az első szabadedzés végeredménye:

fe_2015_long_beach_fp1.jpg

 

fe_2015_long_beach_di_grassi.jpg 

Bő félórás szünetett követően vette kezdetét a Long Beach ePrix második szabadedzése. Az edzésen szemtanúi lehetünk a hétvége első nagyobb bukásának is, Jean-Éric Vergne ment neki a falnak, melynek következtében rövid időre piros zászlóval szakították félbe az edzést. A második szabadedzést Lucas Di Grassi nyerte meg, őt Sebastien Buemi, az e.Dams pilótája követte. A harmadik  helyen a világbajnoki pontversenyt vezető Nico Prost lett, szintén az e.Dams színeiben. Bruno Sennának ezúttal nem sikerült megtartani remek formáját és a 18. helyen végzett. A TOP10-et Antonio Félix Da Costa zárta.

Jean-Éric Vergne balesete: 

A második szabadedzés végeredménye:

fe_2015_long_beach_fp2.jpg

 Fotó: FIA Formula E / Twitter

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr27339628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása