F1 - FELBORÍTHATJA A MERCEDES FEJLESZTÉSI TERVEIT A FERRARI

Amennyiben a Ferrari Kínában is győzelemre viszi az SF15-T-t, vagy közel lesz a Mercedeshez, akkor a németek kénytelenek felgyorsítani a fejlesztési munkálatokat.

Parádézott a Ferrari a múlt hétvégi Maláj Nagydíjon, amikor 22 hónap után először nyert versenyt az olasz istálló, aki ezt mind Sebastian Vettelnek köszönheti. Az olaszok versenyképessége még a domináns Mercedest is meglepte, a címvédő csapat el is ismerte, hogy a Scuderia Ferrari egyértelműen jobb volt azon a hétvégén, de ez korántsem jelenti azt, hogy a csillagmárkás gárda dominanciája lezárult. Sokak szerint a megszokottnál gyérebb gumikezelés volt Lewis Hamilton és Nico Rosberg veszte az idei szezon második állomásán.

A Scuderia Ferrarinál közben nagyon bíznak abban, hogy Kínában is pariban lehetnek a Mercedesszel, amely ha ismét elvérzik, vagy a Ferrari ott lesz a csapat nyakán, akkor bevetésre kerül az első nagy fejlesztési csomag, amely eredetileg a spanyol forduló után került volna fel a W06 Hybridekre. A La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy nincs nagy baj a Mercedesnél, azonban a német gárdát váratlanul érte a Ferrari kitűnő szereplése, így a Mercedes újabb erőforrásokat vethet be előnyük megmaradásáért.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr727336996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása