F1 - A RED BULL NEM ADJA EL A TORO ROSSÓT

Úgy néz ki, hogy a Renault hoppon maradt a Toro Rosso felvásárlását illetően a Red Bull közbelépése révén, maximum csak a kis bikák változhatnak sárgává.

Az utóbbi időben egyre többet hallani arról, hogy a Renault nagyobb szerepet szeretne a Forma-1-ben. Ennek az egyik legjobb módja az lenne, ha felvásárolnák a Toro Rossót és gyári csapatot tudnának indítani, de Dr. Helmut Marko elmondta, erre nincs sok esély, hiszen a Red Bullnak szüksége van a kis csapatára, főleg azért is, mert a Red Bull Junior programban hatalmas szerepet játszik, gondoljunk csak Sebastian Vettelre, Daniel Ricciardóra vagy Daniil Kvyatra, akik mind a kis csapatnál kezdtek mielőtt átkerültek a Red Bullhoz.

Franz Tost viszont a Maláj Nagydíj előtt azt nyilatkozta, ő személy szerint örülne, ha a Renault felvásárolná a csapatot, mert gyári csapatként sokkal könnyebb lenne nekik a TOP5-ben végezniük, ez egy hatalmas előrelépés lehetne a csapat életében. A Renault marketing érdekei szempontjából sokkal esélyesebb az, hogy a két Toro Rosso színe megváltozik sárgára.

Fotó: Formula1.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr787336400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása