F1 - ECCLESTONE ÚGY VÉLI, NEM JÖNNEK ÚJ MOTOROK 2017-BEN

A FOM milliárdos elnöke, Bernie Ecclestone szerint nem lesznek új motorok a Forma-1-ben 2017-ben.

Bernie Ecclestone nyíltan felvállalja nemtetszését a jelenlegi V6-os turbómotorok iránt, de a Forma-1 mindenható urának meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy ezek az erőforrások 2017-től sem fognak megváltozni, mivel a csapatok nem szavazták meg egyhangúan a váltást. Ecclestone szerint ezek az erőforrások nem tesznek jött a Száguldó Cirkusznak, de mások ezt nem így gondolják. Manfred Loppe, az RTL sportigazgatója elmondta, az emberek változnak, változásra van szükségük, és a jelenlegi motorok nem feltétlenül rontanak a Forma-1 megítélésén. A Forma-1 modernizálódik: új modern pályák jelennek, meg a régiek eltűnnek, a technika is fejlődik,és már nem lehet ugyan azokat a motorokat alkalmazni, mint 20-25 évvel ezelőtt. Ezt el kell fogadnia Bernie Ecclestonenak is.

Fotó: Formula.hu
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr357324664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása