F1 - HIVATALOS: STEVENS NEM TUD RAJTHOZ ÁLLNI A MANORRAL!

Hivatalos a hír, miszerint a Manor csak Roberto Merhivel tud rajthoz állni, miután Stevens autójában nem sikerült orvosolni az üzemanyagrendszer problémáit.

A Manor  F1 Team a rajtot megelőzően egy órával megerősítette, hogy csak Roberto Merhivel tudnak elindulni a Maláj Nagydíjon, Will Stevensnek ki kell hagynia a futamot. A közlemény szerint a versenyt az üzemanyagrendszer miatt kell kihagyni, amellyel már tegnap is bajlódtak a Manornál.

Ez viszont most már komoly következménnyel járhat, mivel már Melbourneben is eljátszottak valami hasonlót, csak akkor az egész versenyhétvégét ki hagyta a Manor, ráadásul mindkét autóval; már akkor nem volt túlzottan boldog és elégedett Bernie Ecclestone.

Fotó: Crash.net

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr557314644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása