MOTOGP - IANNONE NYERTE A NEGYEDIK EDZÉST!
MotoGP 2015 Katari Nagydíj, 4. szabadedzés

Andrea Iannone törte meg Marc Marquez elsőségeit, amit az első három edzésen tapasztalhattunk Katarban, ugyanis a negyediken az olasz lett az első.

Andrea Iannone nyerte a Ducatival a negyedik szabadedzést, közvetlenül az időmérő előtt. Mögötte csapattársa, Andrea Dovizioso végzett. A címvédő Marc Marquez csak a harmadik időt tudta elérni. A Ducatik így jó esélyekkel vágnak neki az időmérőnek. A szabedzésen gyönyörű csatát láthatunk a két yamahástól, Lorenzo és Rossi folyamatosan próbáltak jobb időt motorozni egymásnál. Végül a negyedik és az ötödik pozícióban végeztek, Lorenzo - Rossi  sorrendben. Cal Chrutchlow még mindig remek formában van és nagyszerűen motorozott, de végül a csak a nyolcadik helyen ért célba. Mögötte a Suzukival Aleix Espargaro végzett, a TOP10-et pedig Nicky Haydn zárta.

screenshot_2015-03-28-19-23-04-1.png

Fotó: Twitter

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr797313650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása