F1 - MALAJZIA HÁROM ÉVRE HOSSZABBÍTANA

Malajzia még három évre hosszabbítaná meg kontraktusát a Forma-1-ben.

Nyereségesnek bizonyul a Maláj Nagydíj szervezői még három évvel hosszabbítanák meg szerződést. A maláj pálya elnöke, Tan Sri Mokhzani Mahathir elmondta, a jegyeladások tavalyhoz képest nőttek, ez talán annak is köszönhető, hogy a versenyre kilátogató nézők megtekinthetik majd a Girls' Generation és a Shin fellépését is.  A szerződéshosszabbítás a tervek szerint már a hétvége folyamán megtörténhet a FOM-mal, de addig még sok részletet meg kell beszélniük a tárgyaló feleknek az 1999 óta a versenynaptár részét képező Maláj Nagydíj megrendezésével kapcsolatban a Petronas és a Mercedes AMG beavatásával együtt. Mindeközben a pálya folyamatosan modernizálódik, most az összes kamerát kicserélték a HD közvetítés biztosításának érdekében.

Fotó: autoblog.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr917301443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása