F1 - EGYRE JOBBAN NYÍLIK A FORMA-1 A KÖZÖSSÉGI MÉDIA FELÉ

Az elmúlt időszakban a Forma-1 vezetősége rájött, hogy igenis szükség van a közösségi médiára, ennek következtében el is kezdtek nyitni felé.

A Forma-1 az elmúlt hetekben számos újítást vetett be, ezúttal az Interneten. A hivatalos weboldaluk évek óta ugyanúgy nézett ki, hivatalos Twitter-oldaluk már lassan öt éve van, ám ez kevés volt a rajongók számára, volt is nagy elégedetlenség. Azután a vezetőség belátta, hogy további "fejlesztésekre" van szükség a világhálón, ennek érdekében a sorozat már saját YouTube-csatornát és Instagram-profilt is hozott létre.

A hivatalos Forma-1 oldalak:
www.f1.com
twitter.com/f1
youtube.com/user/Formula1/videos
instagram.com/f1/

Fotó: XPB Images

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr587291963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2015.03.23. 12:56:06

Ettől még maga a sportág szar marad...

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása