FORMULA E - VISSZAVONUL TRULLI SZEZON VÉGÉN?

Jarno Trulli - Formula E Championship - Putrajaya

Jarno Trulli úgy néz ki, hogy év végén ismét, de lehet, hogy végleg visszavonul a versenyzéstől.

A Forma-1-ben a 2004-es Monacói Nagydíjat megnyerő Jarno Trulli három éven át volt inaktív az autóversenyzés világában, majd a 40 éves olasz az újonnan induló Formula E-be tért vissza saját csapattal, a Trulli GP-vel, ám lehetséges, hogy a szezon végeztével végleg szögre kerül a bukósisakja. Az olasz pilóta neve azonban hiába bír nagy jelentőséggel az elektromos bajnokságban, eddig csak egyszer szerzett pontot az öt futam folyamán, Urugvayban lett negyedik és a pontverseny 16. helyén áll jelenleg. Talán ez is közrejátszhat abban a bizonytalanságban, mely Trulli jövőjét övezi.

„Létfontosságú volt a csapatom indításakor, hogy én legyek az egyik versenyző, de a jövőről eddig nem tudok mit mondani. A legfőbb célom az, hogy az istálló jövőjére koncentráljak, versenyzői karrierem folytatása kérdéses. A szezon végéig folytatni fogom, aztán meglátjuk.”– árulta el az Autosport lapnak. 

Egy biztos, a Trulli GP a következő szezonban is marad a Formula E-ben, ezt az igazolja, hogy a csapat nemrégiben szövetkezett a Motormatica névre keresztelt hajtásláncuk fejlesztése végett, mivel a következő idényben már egy picit engedékenyebbek lesznek a regulák, nem egyenautókkal kell rajthoz állni.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr617282085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása