F1 - KOBAYASHI VISSZATÉRHET?

Kamui Kobayashi - F1 Grand Prix of Abu Dhabi

A hírek szerint Kobayashi már idén visszatérhet a Forma-1-be.

Kamui Kobayashi a tavalyi évben a Caterhamnél versenyzett, ám a csapat becsődölt, így a japán ülés nélkül maradt. Versenyzői pályafutását a japán Super Formula sorozatban folytatja az idei esztendőben, de lehet, hogy már nem sokáig, mivel sok újságíró a japán pilóta menedzserét látta melbourne-i paddockban, amiiből arra lehet következtetni, hogy visszatérhet a Forma-1-be. Amennyiben erre sor kerül, az majd a Manor színeiben fog megtörténni, ahol még egy üres ülés mindig van, hiszen csak Will Stevens rendelkezik egész éves szerződéssel, Roberto Merhinek csak néhány futamra szól a megállapodás. A japánnak még egy lehetősége van, ha Valtteri Bottas hátfájdalmak miatt kihagyni kényszerül a Maláj Nagydíjat is, esetlegesen az ő helyére tudna beülni.

Fotó: Zimbio.com
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr387281997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása