F1 - A HÉTVÉGE LEGMÓKÁSABB JELENETE

rosberg_vettel_szeles

A futam utáni sajtótájékoztató mókás szóváltás alakult ki Nico Rosberg és Sebastian Vettel között.

Az interjúszobában sem hagyott alább a dobogón tapasztalt kiváló hangulat. Hamilton arról beszélt, hogy a Ferrari lehet a legközelebb a Mercedeshez, ezen kijelentés pedig vicces párbeszédet generált Nico Rosberg és Sebastian Vettel között.

Rosberg: "Remélem, hogy jót harcolhatunk a Ferrarival, csodás lenne. Azt hiszem, hogy a következő pár versenyen még mi leszünk az élen, és persze megpróbáljuk megtartani a formánkat, de jó lenne, ha közelebb tudnának kerülni, feltéve, hogy nem túl közel..."

Vettel: "Most őszintén... Tényleg, komolyan ezt reméled? Harminc másodperccel vertetek agyon minket, és abban bizakodsz, hogy szorosabb lesz a mezőny? Szerinted le fogtok lassulni, hogy ezt mondod?"

Rosberg: "Én abban bízom, hogy kihívást tudtok támasztani elénk, hiszen ez fontos a sportág és a rajongók számára is, én a show-ra is gondolok. Szeretném, hogy az emberek a helyszínen és a tévé előtt is jól szórakozzanak. Ha ti közelebb kerültök, az mindenkinek kiváló lesz."

Vettel: "Az első javaslatom, ha nem bánod: szerintem Sepangban engedjétek meg, hogy mindenki bemenjen a garázsotokba. Nem? Na jó, csak vicceltem."

Rosberg: "Gyere, ha szeretnél, a vendégünk vagy..."

Vettel: "Oké, köszönöm a meghívást, megyek!"

Rosberg: "Péntek, Malajzia, rendben!"

Vettel: "A mérnöki szobában? Ott leszek az eligazításon."

A jelenet után a két Mercedes-főnök is beszállt utólagosan is a beszélgetésbe, akik nem engedélyezik a garázsvizitet. Lauda és Wolff szavaira is reagált Vettel.

Lauda: "Nem, nem, ez nem lehetséges! Sebastian is a saját garázsában marad, ahogyan Nico is.”

Wolff: "Egyetértek, mindenki maradjon a maga bokszában.”

Vettel: „Nagyon nagy kár, hogy visszavonták az invitálást. Én pedig továbbra is nyitott vagyok arra, hogy átmenjek."

Fotó: Formula.hu

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr27272779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása