WTCC - ZENGŐ MOTORSPORT: NORBI RONTOTT, EGY TAXIS SZALADGÁL A VIDEÓINKKAL!
Norbi rontott, egy taxis szaladgál a videóinkkal!

A második szabadedzés után, ha lehet, még rosszabbnak tűnhet a helyzet. Pedig nem az! Norbi riasztó 13. helyezése nem a valós képet mutatja, csak a pillanatnyit. Tovább használtuk a kopott gumikat, amit még az első szabadedzésen használtunk, nem kell most a pályacsúcsot ostromolni. Minden alkatrészünk egyforma, de csak most áll össze. Ehhez képest az első edzésen is más autóval mentünk.

Gyakorlatilag a félidőnél kezdett Norbi feliratkozni a térképre egy 12. idővel, miközben a szintén hondás Monteiro a negyedik idővel gurult vissza. Ekkora szórás nincs, indulhat az őrület az időmérőig: meg kell találni, hogy leszünk közelebb. A fényt az alagút végén pedig Monteiro teljesítménye adja. Sokat fog adni az új gumi is, remélem, nem kell szétidegeskednetek a hajatokat!

10 perccel a vége előtt Valente autója kigyulladt, miután a sóderágyba csúszott. Azonnal piros, ezzel Norbi gyorsköre is kipukkadt, pedig jól indult. Valente jól van, de, ahogy nézem a Cruze eladó lesz a napokban. Hanem! Mikor Valente kiugrott az autóból, akkor már öles lángok pislákoltak, erre jönnek emberek rövidújjúban, puszta kézzel a lángok felé spricckolnak ilyen virág-permetező cuccal! Igen, ez a jó szó rá, spricckolt! Autó meg csak égett. Ha az ott berobban, ezek a lazán öltözött fiúk nagyon megjárják!

Végre befutott egy valódi tűzoltó, felrántotta a géptetőt habbal az arcának esett, üst vágd, nem apád! Végül ő nyert, és ez jól is van így. Alig ocsódtunk, máris újabb sokk. Egy kutya loholt a pályán Huff mellett, Norbinak is igazítania kell az íven. De, nem ám kimegy, elmenekül, iszkiri, vagy ilyennek. Dehogy! Ment még egy kört! Persze, naná! Pár kanyarral később újra feltűnt. Húú, de gyors kutya lehet. Nem tudom milyen jegye volt, de az a tuti!

Nem térek napirendre, a pályát övező informatikai káoszon. Azt is elég nehéz benyelni, hogy egy tízéves, izmosodó világszéria, a világ végén kezdődik. Volt erre példa, a curitibai nyitány 2010-ben. Akkor ott, Brazíliában, sem volt sokkal vidámabb. De, hogy ne lehessen csütörtökön, pénteken internetet csiholni, hát, az maga az égbekiáltó skandallum!

KönyörgöK, Béláim, ne izéljünk mán'! Hát, a Földről irányítjuk a marsjárót. A körmünkön elfér 50 gigabyte, műtjük az agyunkat, a szívünket, szemünket kamerákkal, lézerrel. Drónok lőnek intelligens rakétákat a földalatti katonai bunkerekbe, és mielőtt felrobbannak, küldenek még 3D-s képeket az Google Earth applikációba. És akkor ebben a világban kellene megértenem, hogy az FIA egyik világbajnokságán, a nyitófutamon, két nap alatt sincs net!? Aha. Mondjuk, akkor értem, ha sosem volt. De, akkor mi a fenét keresünk ott? Nem a nettel a van a probléma...

Nos, ő pedig Emanuel, a hős taxis, aki bio-wifiként elszalad a hotelba a felvételekkel. Hát, az Avatar 4-et nem itt fogjuk leforgatni, de, ha már vicc az egész, legyen az vastagon! Reméljük, wc azért van a pályán, különben a taxisok az év legjobb napjait fogják zárni. Ma már a az internet és így a wifi, egy világeseményen van olyan alap, mint a wc.

Végeredmény:

Forrás: Zengő Motorsport

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr347248919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása