F1 - ÚJABB ISTÁLLÓK MEHETNEK CSŐDBE?

Könnyen megeshet, hogy hamarosan újabb istállók fognak csődöt mondani.

Az FIA fontolóra vette, hogy újabb pályázatot írjanak ki az új csapatok számára. A HRT, a Marussia és a Caterham után lehetséges, hogy újabb csapatnak kell búcsút intenie a Száguldó Cirkusznak. Bár idén a Marussia ott lesz a rajtrácson, igaz, Manor F1 Team néven. A csapatok számára folyamatosan drágul a királykategória, idén hatalmas mértékben növelte a kiadásokat az új V6-os erőforrások. A jelenlegi mezőnyben a Force India és a Sauber van a legközelebb a csődhöz. A Force India éppen, hogy elkészítette idei autóját, a Sauber pedig szerződésszegésre kényszerült, ami miatt most egy bírósági tárgyalás vár rájuk. A helyzet nehézségét az is okozza, hogy a pénz aránytalanul van elosztva a csapatok között. A négy top-csapat a Mercedes, a Red Bull, a Ferrari és a McLaren kapja a legnagyobb részesedést. A többi csapat ennek csak a töredékével rendelkezik.

Fotó: F1 Fanatic

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr417247365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása