F1 - ECCLESTONE: ALONSO IS MEGLEPŐDÖTT A BALESETÉN

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy még maga Fernando Alonso is meglepődött a különös barcelonai tesztbalesetén. Alain Prost is furcsáll valamit a karambolban, ám a négyszeres világbajnok nem kívánt állást foglalni.

Spanyol lapok szerint Fernando Alonso belső vizsgálatot akar a McLarennél, a teljes igazság kiderüléséig nem hajlandó autóba ülni. Ezen állítást támasztotta alá a Forma-1 élén álló Bernie Ecclestone nyilatkozata.

“Meglepett, ami Barcelonában történt. Teljes mértéken megmagyarázhatatlan Fernando számára egyaránt, meg van lepődve a vele történtek miatt. A McLaren nem akar beszélni róla, szóval nem sokat tehetünk. Ez a sportot érintő probléma, szóval talán egyike azoknak, amit ki kell vizsgálnia az FIA-nek." - nyilatkozta a 84 éves üzletember a DPA Hírügynökségnek.

A négyszeres világbajnok Alain Prost a Marcának beszélt a balesetről. “Csak annyit tudok, amit olvastam vagy láttam, de azt nem, mi történt, ezt csak nagyon kevesen tudják. Nem tudom véleményezni a dolgot, csak annyi, hogy a kommunikáció furcsa volt, de nem akarok ítélkezni. A legfontosabb az, hogy jól van Alonso.”

Az olasz Omnicorse pedig arról számolt be, hogy Fernando Alonso valamilyen segédeszközt kell viselnie a szájában a temporomandibularis fájdalmai miatt. A Temporomandibular az, amely az állkapcsot és a szájat összeköti.

Fotó: Formula1.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr467247235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása