F1 - BILD: BIANCHI MÉG MINDIG KÓMÁBAN

Jules Bianchi - F1 Grand Prix of Belgium: Qualifying

A német Bild információ szerint az öt hónappal ezelőtt tragikus balesetet szenvedő Jules Bianchi továbbra is kómában van. A francia állapota nem változott az elmúlt időszakban, emiatt nem érkezett hivatalos tájékoztatás.

Tegnap volt öt hónapja, hogy Jules Bianchi tragikus balesetet szenvedett, miután a Marussiával nekivágódott az Adrian Sutil autóját mentő munkagépnek. Azóta az egyetlen hivatalos hír az, hogy semmilyen változás nem történt a francia állapotát illetően, a család legutóbb két hónapja adott ki közleményt a 25 éves pilótáról, aki jelenleg egy franciaországi kórházban fekszik.

Az utolsó jelentős változás az volt, amikor novemberben Bianchit Suzukából Nizzába vitték át, ahol elkezdték csökkenteni azon gyógyszer mennyiségét, amelyek mesterséges kómában tartják őt. Azonban egy ideje nem érkezett hivatalos tájékoztatást, melyből arra lehet következtetni, hogy nem változott a francia autóversenyző állapota, ezt állítja a német Bild is, melynek információi szerint semmilyen jó hír nem érkezett a francia kórházból, azaz még nem ébredt fel a kómából Jules Bianchi.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr787247339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása