F1 - ALONSO MÁR AZ ÜTKÖZÉS ELŐTT ESZMÉLETLEN VOLT?

Fernando Alonso - F1 Testing In Barcelona - Day Four

Sebastian Vettel fedélzeti kamerája szerint Fernando Alonso már az ütközés előtt eszméletlen volt.

Egyre biztosabb az az elmélet, hogy Fernando Alonso már az ütközés előtt elveszítette eszméletét. Ezt bizonyítja Sebastian Vettel belsőkamerás felvétele is, aki Alonso mögött haladt mielőtt bekövetkezett volna a karambol. Így az áramütéssel kapcsolatos feltételezések is egyre erősödnek, vagy az, hogy Alonso egészségügyi állapotával voltak gondok és rosszul lett a volánnál. Ez magyarázná azt is, miért kellett három napot kórházban töltenie. Még maga Bernie Ecclestone sem hisz a McLarennek, hogy nem történt semmi meghibásodás az autóval, ezért a baleset kivizsgálását rendelte el az FIA részéről is. Alonso nem tudni mikor fog újra autóba ülni annyi biztos, hogy Melbourneben nem fog fel állni a rajtrácsra.

Fotó: Zimbio.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr317247379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása