F1 - KIRABOLTÁK SCHUMACHER ORVOSÁNAK AZ IRODÁJÁT! VESZÉLYBEN A TITOKTARTÁS

A család és a menedzsment jelenleg azért harcol, hogy ne derüljön ki a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher állapota. Azonban egy betörés miatt a titoktartás veszélybe került.

A német sajtó számolt be róla, hogy kirabolták a Michael Schumachert felügyelő orvos, Dr. Johannes Peil irodáját, ahonnan készpénzt, különböző dokumentumokat és műszaki cikkeket, többek között egy laptopot is elloptak. A német médium hangsúlyozta, hogy egyelőre sem Peil, sem senki más nem erősítette meg, hogy milyen adatokat találhatóak a számítógépen, de könnyen megeshet, hogy Michael Schumacher és más, ismert páciensek egészségügyi adatai is jelenleg a betörők kezében vannak.

Ez már nem az első eset, amikor Schumacher dokumentumaival gond van: tavaly nyáron egy svájci mentőcég egyik alkalmazottját vádolták meg azzal, hogy eltulajdonított egy orvosi feljegyzést. A megvádolt munkavállaló később öngyilkos lett.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr667243831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása