F1 - A LOTUS ÉS A FORCE INDIA IS ISMERTETTE A TESZTBEOSZTÁSÁT!

Immár a Lotus és a Force India sem adós a bejelentéssel, már ez a két istálló is ismertette a barcelonai tesztbeosztását.

A Lotus Jerezben csak később tudta megkezdeni a munkát az E23 Hybriddel, az azonban biztos, hogy az enstone-i csapat a tavalyi gyenge szerepléshez képest jelentős mértékben lépett előre. Az idei esztendőben már a Mercedes erőforrásait használó Lotus megerősítette az e heti tesztre szóló beosztását. A két állandó pilóta mellett a tesztversenyző Jolyon Palmer is lehetőséget fog kapni. Azonban szembetűnő tény, hogy Pastor Maldonado ezúttal is több tesztnapot kapott csapatától, mint francia kollégája, Romain Grosjean, ugyanis a venezuelai két napon ül autóba, míg Grosjean csak egyen, ebben valószínűleg közrejátszik a kamikaze venezuelai mögött álló anyagi támogatás a PDVSA olajtársaság jóvoltából. Csütörtökön Maldonado, pénteken Palmer, szombaton újra Maldonado és vasárnap pedig Grosjean fogja vezetni az E23 Hybridet.

A Force India nem volt ott Jerezben, sőt ezen a héten is csak a tavalyi autóval tud pályára gurulni Barcelonában, miután a VJM08-as csak az utolsó kollektív tesztre lesz kész. Az indiai-brit csapat megerősítette a tesztbeosztását erre a hétre, s ahogyan azt sejteni lehetett, Pascal Wehrlein is lehetőséget kap Barcelonában, a 20 éves Mercedes-tanonc két napon is vezetheti a VJM07-est, csütörtökön és szombaton, míg Pérez pénteken, Hülkenberg pedig vasárnap kapja meg az autót.

Az első barcelonai teszt beosztása:

Csapat Autó Február 19. Február 20. Február 21. Február 22.
Mercedes W06 Hybrid Lewis Hamilton Nico Rosberg Lewis Hamilton Nico Rosberg
Red Bull RB11 Daniel Ricciardo Daniel Ricciardo Daniil Kvyat Daniil Kvyat
Williams FW37 Susie Wolff Valtteri Bottas Felipe Massa Felipe Massa / 
Valtteri Bottas
Ferrari SF15-T Kimi Raikkonen Kimi Raikkonen Sebastian Vettel Sebastian Vettel
McLaren MP4-30 Jenson Button Jenson Button Fernando Alonso Fernando Alonso
Force India VJM07 Pascal Wehrlein Sergio Pérez Pascal Wehrlein Nico Hülkenberg
Toro Rosso STR10 Max Verstappen Carlos Sainz Jr. Max Verstappen Carlos Sainz Jr.
Lotus E23 Hybrid Pastor Maldonado Jolyon Palmer Pastor Maldonado Romain Grosjean
Sauber C34 Felipe Nasr Marcus Ericsson Marcus Ericsson Felipe Nasr


Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr477186373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása