F1 - A Haas F1 Team nyár végén választ pilótákat

A pilótákat illetően számos opciója van a Haas F1 Team-nek, az istálló megerősítette, hogy a végleges döntés csak a nyár végén fog megérkezni.

Mint ismert, Gene Haas alakulata 2016-ban debütál a Forma-1-ben. Ez egy ideje már hivatalos, ahogyan az is, hogy az alakulat a Ferrari erőforrásait fogja használni. Azonban az még kérdéses, hogy kik fogják vezetni a Haas F1 Team autóit.

Alexander Rossi amerikai tehetségként logikus döntés lehet, aki korábban a Caterham és a Marussia tesztpilótája volt. A lehetséges opciók között ott lehet Jean-Éric Vergne és Esteban Gutiérrez is, a Ferrari frissen szerződött tesztversenyzői.

Gene Haas a Motorsport-Total számára elárulta, hogy bőven van kikből válogatniuk, azonban a végső döntést csupán a nyár végére hozzák meg. A tulajdonos azt is hozzáfűzte, hogy több fiatal pilóta elérhető számukra, azonban konkrét tervekről még szó sincs.

Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr707122217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása