F1 - Megszületett Kimi Raikkonen fia!

Kimi Raikkonen kedvese, Minttu Virtanen remek hírről számolt be blogján, miszerint a finn világbajnoknak tegnap este egészséges kisfia született.

A hírt a Ferrari hivatalos Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy Minttu Virtanen és Kimi Raikkonen első közös gyermeke világra jött. A 2007-es világbajnok fia 3700 grammal és 51 centiméterrel született meg egy svájci magánklinikán.

A boldog édesanya blogján számolt be a remek hírről: „Örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, hogy bővült a családunk, tegnap éjjel Svájcban egészséges kisfiunk született, aki 3,7 kilogramm és 51 centi. Mi, a büszke szülők is jól vagyunk, és várjuk életünk ezen új szakaszát."

Ezzel a Lotushoz hasonlóan a Ferrari pilótapárosa is két édesapából áll össze. Raikkonen újdonsült csapattársának, Vettelnek gyermeke nemrégiben lett egyéves.

Fotó: ESPN F1

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr697118267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása