F1 - A FORCE INDIA KIHAGYJA A JEREZI TESZTET!

force_india_2015_festes_2.jpg

A Force India hivatalosan is megerősítette, hogy kihagyja a vasárnap kezdődő jerezi tesztet, s inkább csak Barcelonában gurulnak pályára. Az indiai csapat Jerezben úgyis csak a tavalyi autót tudta volna használni.

A csapat január 21-én mutatta be az idei autó festését Mexikóvárosban, ahol megerősítette, hogy csak február 19-én, a barcelonai teszt alkalmával fogja bemutatni az új VJM08-ast, melyet továbbra is a Toyota kölni szélcsatornájában tesztelnek. Az idei konstrukció nem készült el időben. Az előzetes tervek szerint a silverstone-i székelésű alakulat a tavalyi autóval vett volna részt a négynapos jerezi teszten. Nemrégiben olyan spekulációk kaptak szárnyra, hogy Jerezben csak a Lotus és a Force India nem kapja meg a 2015-ös Mercedes-erőforrást az első tesztsorozatra, csak a Mercedes és Williams körözhet az idei specifikációjú motorral. A pletykákat a Lotus tagadta, a Force India nem.

A gárda a Twitteren tudatta a hírt: „Úgy döntöttünk, hogy nem indulunk a régi (2014-es) autóval Jerezben. A tanulási lehetőségek túl korlátozottak lettek volna, így mostantól Barcelonára fókuszálunk.”

Ennek következtében a jerezi teszten csak nyolc csapat fog részt venni, melyek a következők: Mercedes, Red Bull, Williams, Ferrari, McLaren, Toro Rosso, Lotus, Sauber.

A négynapos teszt Jerezben február 1-jén, vasárnap veszi kezdetét.

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr387119157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása