F1 - A Force India csak Barcelonában küldi pályára a 2015-ös autót!

A Force India stratégiai okok miatt nem gurul pályára az idei autóval Jerezben, ezen döntés következtében először Barcelonában vetik be a VJM08-ast.

Jelen állás szerint csak a Force India nem fogja bevetni a 2015-ös autóját Jerezben. A hírről az AMuS számolt be, mely leszögezi, hogy nincs nagy gond. Sőt az új autó állítólag kiváló eredményt nyújtott a Toyota kölni szélcsatornájában.

A Force India állítólag stratégiai okok miatt késik, mivel az aerodinamikát illetően más megközelítést talált. A fejlemények valóban ígéretesek, de VJM08-at csak Barcelonában fogják tesztelni február 19-22. között.

A silverstone-i gárda természetesen ott lesz Jerezben is, csak egy módosított VJM07-essel fog pályára gurulni, miközben a háttérben a VJM08-ast fogják előkészíteni.

A csapat holnap az új autónak a festését és a csapatruházatot fogja leleplezni.

Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr947092407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása