F1: Határozott kijelentést tett a jövőjéről Hülkenberg

Habár élvezte az Arrow McLaren SP-vel folytatott IndyCar-tesztjét, személyes okokra hivatkozva Nico Hülkenberg nem a tengerentúli sorozatban képzeli el a jövőjét.

si201906280033_news.jpg

Ahogyan azt a Braking News Motorsport is megírta, többek között a korábbi Formula–1-es pilóta, Nico Hülkenberg is részt vett az IndyCar alabamai újonctesztjén. A 34 éves versenyző az Arrow McLaren SP autóját próbálhatta ki a Barber Motorsports Parkban.

Közösségi oldalán csütörtök délelőtt arról számolt be a német, ugyan élvezte a tesztet, de nem fog versenyezni az IndyCarban, döntést személyes okokkal indokolta – nem kizárt, hogy nem tartotta eléggé biztonságosnak a szériát, gondolva szeptember 24-én született, első kislányára is. Rövid bejegyzésében hozzátette, a megfelelő időben értesíti majd követőit jövőbeni terveiről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg) által megosztott bejegyzés

Hülkenberg kapcsán Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója korábban úgy fogalmazott, igen előkelő helyen szerepel a listán, ami a legkésőbb 2023-ra tervezett harmadik egész éves autót illeti. Felmerült, hogy akár már jövőre bővülhet a csapat felállása, de eddig a harmadik autó indítását csak az Indy 500-ra jelentették be, ahol az idei évhez hasonlóan Juan Pablo Montoya csatlakozik.

Az Arrow McLaren SP-t így továbbra is két állandó versenyző erősíti az idén bronzérmes Patricio O’Ward és Félix Rosenqvist személyében.

Utoljára 2019-ben versenyzett állandó jelleggel Hülkenberg, akkor a Renault F1-es csapatának pilótájaként. Amióta kiszorult az F1-ből, három nagydíjon vett részt a Racing Point (Aston Martin) tartalékosaként, két alkalommal pontszerző helyen is végzett.

Fotó: GEPA Pictures / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3916745828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása