F1-es legenda lányával jöhetett össze Ricciardo

Lapértesülések szerint Daniel Ricciardóra is rátalált a szerelem: a McLaren versenyzőjének választottja Gerhard Berger lánya lehet.

2021unitedstatesgrandprixsaturdaygp2117_221054_09i1000_1.jpg

A német Bild és a svájci Blick úgy értesült, újabb szerelmes pár talált egymásra a Formula–1-ben: a hírek szerint Daniel Ricciardo Gerhard Berger lányával, Heidivel alkot egy párt. A 24 éves, az ausztrálnál közel nyolc évvel fiatalabb Heidi színésznőként dolgozik, jelenleg New Yorkban folytatja a tanulmányait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Heidi Berger (@heidiberger_) által megosztott bejegyzés

A közelmúltban a McLaren pilótáját és Heidi Bergert látták, miközben együtt vásároltak és vacsoráztak, majd elmentek egy szállodába. Az olasz La Gazzetta dello Sport hozzátette: Ricciardo júliusban, néhány nappal az Osztrák Nagydíj előtt Bergerrel ünnepelte a 32. születésnapját is.

Gerhard Berger 1984 és 1997 között versenyzett a királykategóriában, olyan csapatok színeiben, mint az ATS, az Arrows, a Benetton, a Ferrari és a McLaren. A sorozatban töltött 210 versenyéből 10-et nyert meg. Versenyzői pályafutását követően a Toro Rosso tulajdonosa és csapatfőnöke volt, 2017-ben a német túraautó-bajnokságot (DTM) promótáló ITR irányítását vette át.

Ricciardo korább csapattársa, Max Verstappen pedig a háromszoros vb-győztes Nelson Piquet lányával jár. Kelly Piquet korábban Danyiil Kvjat barátnője volt: közel három éven át tartó párkapcsolatuk során kislányuk is született.

via Grandpx.news

Fotó: Charles Coates / Motorsport Images (McLaren Media Centre)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6416742554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása