Új dizájnnal készülnek a Rally Hungary-re Vogelék

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Kazincbarcikán láthatja először élőben a közönség a feltűnő festést.

img_2204.JPG

Új dizájnnal készül a Rally Hungary-re Vogel Adri. A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport versenyzője viszont a FIA ERC magyarországi fordulója előtt, már most hétvégén, Kazincbarcikán bemutatja az új festésű Ford Fiestát, természetesen navigátora, Notheisz Ivett társaságában.

„Szerettünk volna egy kis vidámságot, egy kis színt vinni az október végi versenybe, ezért döntöttük úgy, hogy a megszokott színvilágot valami teljesen újra cseréljük. Én választottam a színeket, egyáltalán nem félek tőlük, a cél egy feltűnő megjelenés volt, és szerintem sikerült is elérni. Kazincbarcikán mutatjuk be először, és remélem, hogy az ottani gyorsok segítenek felkészülni a Rally Hungary-re, ami biztosan idén is nagyon kemény lesz” – mesélte Vogel Adri.

img_2205.JPG

img_2206.JPG

A Kazincbarcika-ralit október 16-17-én, a Rally Hungary-t pedig egy héttel később, október 22-e és 24-e között rendezik.

Fotó: Roger Racing Team

Forrás: Roger Racing Team

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4016719648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása