Rali-Eb: Herczig hatodik Portugáliában

A Herczig Norbert, Ferencz Ramón duó a hatodik helyen végzett a rali Európa-bajnokság (ERC) idei hatodik versenyhétvégéjén, Portugáliában.

bd844e3da06196a8fbc4f310ba08b648.jpg

A Skoda Rally Team Hungaria párosának hátránya 4 perc 7 másodperc volt a győztes norvég Andreas Mikkelsen, Elliot Edmondson pároshoz képest a murván rendezett viadal után.

Boldogok vagyunk, hogy – talán életünk legnehezebb versenyén – úgy tudtuk teljesíteni a hétvégét, hogy a célba érés soha nem forgott veszélyben, illetve azért is, mert az összetett szempontjából fontos pontokkal gazdagodtunk

– áll a csapat közösségi oldalán.

A Herczig, Ferencz duó a pontverseny ötödik helyéről várja a folytatást, hátránya 93 pont Mikkelsenékhez képest.

A szezon következő, utolsó előtti állomása három hét múlva a magyarországi futam lesz Nyíregyházán és környékén, melynek promóteri feladatait az idei évtől a HUMDA Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át.

Fotó: Jorge Cunha / FIA ERC Media

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2816707906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása