Elhunyt az IndyCar-újságírás legendás alakja

71 éves korában Robin Miller újságíró, szakértő elveszítette a rákkal szemben folytatott harcot.

tea-lights-2223898_1920_1.jpg

Gyászol az IndyCar közössége, szerdán ugyanis távozott az élők sorából a bajnokság egyik legelismertebb médiamunkása: Robin Miller újságíró, szakértő 71 évet élt, de már hosszú évek óta küzdött leukémiával.

Miller 1968-ben kezdte újságírói karrierjét a The Star szerkesztőségénél, több mint négy évtizeden át volt meghatározó alakja az IndyCarnak. Mint azt a sorozat hivatalos weboldalán is felelevenítik, a nézők és olvasók többek között az ESPN-nél, a SPEED-nél, az utóbbi években pedig az NBC képernyőjén és a RACER hasábjain találkozhattak vele.

Tiszteletére külön díjat hoztak létre 2019-ben Robin Miller Award néven, amit minden évben olyan személynek ítélnek, aki féktelen szenvedéllyel és kíméletlen munkamorállal járul hozzá a sporthoz. Millert idén az Amerikai Motorsport-hírességek Csarnokába is beválasztották. Családot nem alapított, nővére, Diane, valamint unokahúgai, Emily és Ashley búcsúznak tőle.

Múlt hét szerdán még megjelent a Miller’s Mailbag szokásos szerdai része, a rovat keretében a szakújságíró hosszú ideje válaszolt már olvasói levelekre.

Isten nyugosztalja!

Nyitókép: S. Hermann, F. Richter / Pixabay

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2716670488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása