Ismét új pályán Sebestyén Péter és a Supersport-vb mezőnye

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Észak-Spanyolországban, a navarrai pályán tér vissza a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző  Sebestyén Péter és csapata, az Evan Bros. Racing Team.

2021_round05_most_worldssp_race2-05195.jpg

Az ibériai pálya idén került be először a versenynaptárba, és bár a csapat másik pilótája a téli felkészülés során tudott itt tesztelni, a magyar versenyző számára ez lesz az első alkalom a spanyol helyszínen.

Sebestyén Péter a szezon első felének kihagyása után, Assenben csatlakozott újra a vb-mezőnyhöz és folyamatosan építkezve, Mostban már megszerezte első top 10-es helyezését is. Az új pálya plusz kihívásokat rejt magában, fontos lesz az edzéseken minél több kilométert megtenni. A csapat rengeteg hasznos információt tudott gyűjteni a 27 éves magyar versenyző első két versenyhétvégéje alapján, így egy új beállítást próbálnak majd Navarrában, a szabadedzéseken.

Navarrában még sosem mentem, de az a tény, hogy a csapat volt itt tesztelni, nagy segítség lesz számunkra. A fő cél, hogy folytassuk a munkát annak érdekében, hogy megtaláljuk a motorozási stílusomhoz passzoló legmegfelelőbb beállítást. Ehhez a leghatásosabb módszer minél több kilométer megtétele, szóval ez lesz a fő célom és magabiztosan várom a mostani hétvége kihívásait

– nyilatkozta a HUMDA pilótája.

2021_round05_most_worldssp_thursday-07842.jpg

A navarrai fordulón pénteken kezdődnek a szabadedzések, a szombati időmérőt, versenyt és a vasárnapi futamot az Aréna 4 televíziós és internetes felületén lehet nyomon követni az alábbi beosztás szerint.

A hétvégi menetrend és közvetítések:

augusztus 20., péntek:

  • 11:25-12:10: 1. szabadedzés
  • 16:00-16:45. 2. szabadedzés

augusztus 21., szombat:

  • 10:25-10:45: Időmérő edzés (élő: Aréna 4)
  • 15:15: 1. futam (élő: arena4.hu)

augusztus 22., vasárnap:

  • 12:30: 2. futam (élő: Aréna 4)

Fotó: PS56/HUMDA sajtóközlemény

Forrás: PS56/HUMDA

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4616665308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása