F1: Nézettségi csúcsot döntött a Magyar Nagydíj

A szezon eddigi legnézettebb Formula–1-es futama volt a Magyar Nagydíj a közmédiában.

22-budapest-sunday.jpg

Múlt vasárnap a Braking News Motorsport is beszámolt az elképesztő fordulatokat, majd Esteban Ocon pályafutása első győzelmét hozó Formula–1-es Magyar Nagydíjról. Tarolt a tévénézők között a hungaroringi verseny a Dunán, mivel a teljes lakosságon belül 21,9%-os, a kereskedelmi célcsoportnak számító 18-49-es korcsoportban pedig 24,8%-os közönségarányt ért el – írja a Sorozatwiki.

A rekordnézettségről a Hungaroring és az MTVA is beszámolt: a Nielsen Közönségmérés információi alapján 677 ezer nézőt ültetett a képernyők elé a 36. hazai futam. Ami pedig a helyszíni nézőszámot illeti: a három nap folyamán összesen 130 ezren látogattak ki Mogyoródra.

Fotó: Pirelli F1 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2116651588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása