Vogeléknek is megkezdődik a rali-Eb

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Bő fél év után tér vissza a rali-Eb mezőnyébe Vogel Adrienn és Notheisz Ivett. A Roger Racing Team női ralipárosa legutóbb tavaly ősszel indult az Eb-n, a Rally Hungary hétvégéjén. A 2021-es év első felében hazai és nemzetközi versenyeken hangoltak az Európa-bajnokság kihívásaira.

fda_7574.JPG

Legutóbb Ausztriában, a Weiz-ralin álltak rajthoz, ahol hetedik helyen zárták kategóriájukat, összetettben pedig a 26. helyen végeztek az 55 autóból. Az osztrák hegyekből egyenesen Olaszországba, a Rally di Roma Capitale helyszínére, Fiuggiba vezetett a magyar női duó útja.

Hétfő óta Olaszországban hangolódunk, kicsit tudtunk pihenni is a Weiz-rali után. Mindketten imádjuk Olaszországot, tavaly is nagyon jól éreztük itt magunkat, mindkettőnk számára különösen kedves ez a helyszín. Nyolc különböző gyorsasági szakaszt jelöltek ki a versenyre, ebből mindössze kettő és félnek az útvonala egyezik meg a tavalyival, a többi mind új, amiket a csütörtöki pályaíráson igyekszünk megismerni. Jó idő ígérkezik hétvégére, így végre lesz egy száraz versenyünk, nagyon várjuk mindketten. A rajtceremóniát Rómában rendezik, majd egy 2,5 km-es gyorsaságival kezdünk ott, 78-as rajtszámmal indulunk. Ivettnek is nagy kihívás a hétvége, igyekszünk minél precízebben felírni a pályákat és az etapokat is

– foglalta össze várakozásait Vogel Adri.

fda_6806.JPG

A hétvégi Róma-ralin összesen 635,07 kilométer vár a mezőnyre: 190,9 kilométernyi gyorsasági, 447,7 kilométer etap.

Fotó: Roger Racing Team

Forrás: Roger Racing Team

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8116635534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása