F1: Hamilton megerősítette, már tárgyal a folytatásról

A Stájer Nagydíj médianapján beszélt arról a hétszeres világbajnok, hogy már zajlanak az egyeztetések a Mercedesszel.

m271313.jpg

Egészen februárig húzódott a kérdés az idei szezon előtt, hogy marad-e egyáltalán Lewis Hamilton a Mercedesnél, illetve az F1-ben. Végül a hétszeres vb-győztes egy újabb évre aláírt a brackley-iekkel, akiknél újra az a helyzet áll fenn, hogy az idény végén mindkét versenyzőjének szerződése kifut. A jelek szerint ezúttal talán nem fog annyira sokáig húzódni a szerződéskérdés.

„Már elkezdtük az egyeztetéseket” – erősítette meg ennek kapcsán Hamilton a Stájer Nagydíj sajtótájékoztatóján, többek között a RaceFansnek nyilatkozva. – „Sok mindent még nem tudok mondani róla, csak annyit, hogy megkezdtük, de pozitív irányban vannak a dolgok.”

Egy érdekesnek nevezhető részletet azonban megosztott a brit, mégpedig annak kapcsán, hogy kit szeretne csapattársának. Hamilton mostani kollégáját, Valtteri Bottast nevezte meg, miközben egyre erősödnek azok a hangok, melyek szerint a finn percei már meg vannak számlálva a Mercedesnél, és George Russell érkezhet a helyére 2022-ben.

Valtteri a csapatom része, és mindkettőnk pályafutásra jellemző, hogy voltak csúcs- és mélypontok egyaránt. Úgy gondolom, ő egy fantasztikus csapattárs, nem látom szükségét annak, hogy leváltsuk

– vette védelme Bottast a 36 éves versenyző a hétvégi Stájer Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Az előző hétvégén Toto Wolff még arról beszélt, hogy várhatóan ezúttal is csak a télen születik döntés a Mercedes versenyzőpárosáról, egy későbbi nyilatkozatában azonban elárulta, hogy csak viccelt. Az elmúlt hónapokban Bottas és a helyére érkezni szándékozó Russell is egyetértettek abban, hogy szeretnék, ha sorsuk a nyári szünetig tisztázódna.

Fotó: Steve Etherington / Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5916603974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása