F1: Azonnali változás a Red Bullnál és az AlphaTaurinál

A Francia Nagydíj hétvégéjétől fogva új néven futnak a Honda F1-es erőforrásai.

si202106060660_news.jpg

A Honda csütörtök reggeli közleménye alapján a RacingNews365.com számolt be a hírről, hogy a hétvégi Francia Nagydíjtól nevet váltanak a Red Bull és az AlphaTauri erőforrásai. A Honda Formula–1-es hajtásai a szezon folytatásában Honda e:Technology néven futnak majd.

A változás mindkét Red Bull-os csapat motorborításain észrevehető lesz, de nemcsak a felirat módosul. A Paul Ricard-ra ugyanis már új specifikációjú motort szállít a Honda mindkét csapatának.

Egyébként a névváltozás a Honda elektromos, motorkerékpároknál, autóknál és más termékeknél alkalmazott technológiájára utal. Ezt a technológiát egyes F1-es komponenseknél is használja a Honda, mint például a mozgási- vagy hőenergia-visszanyerő rendszernél.

Hasonló nevet választottak az Alpine gyári motorjának is, mely a Renault E-Tech nevet viseli.

Mint ismeretes, az idei a Honda utolsó szezonja a királykategóriában, a motorok befagyasztása után, 2022-től a Red Bull házon belül, dedikált részlegen viszi tovább a japánok technikáját.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6916596180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása